Bread and Boxers Bike Shorts By Biderman SEK 399.00 | Kampanj | Deal

Bread and Boxers Bike Shorts By Biderman SEK 399.00

Fina cykelbyxor från samarbetet mellan stylisten Sara Biderman och Bread & Boxers. Klassiska cykelbyxor med följsam passform och sydd med dubbla lager tyg. Exklusiva cykelbyxor som sitter skönt på kroppen och ger dig en snygg look. Stadig resår i midjan som ger extra support. Du kan med gott samvete bära trosor under shortsen utan att dom syns igenom. Tillverkad i mjuk ekologisk bomull. Matcha med valfri underdel från samma serie för en komplett look.SARA BIDERMAN OM SAMARBETET “Idén till kollektionen dök upp när jag träffade grundarna till Bread & Boxers och uttryckte min frustration över svårigheten att hitta bra basplagg till kvinnor. Jag syftade då främst på t-shirts och linnen. Under mina år som stylist har jag noterat att bra basplagg, trots ett enormt utbud, är svåra att hitta. Jag utgår alltid ifrån kvinnokroppen när jag stylar, därför har passform varit helt centralt i arbetet med kollektionen. Jag har petat i varenda söm och känner att vi har landat i fem fantastiska plagg som passar de flesta kroppsformer. Vi tror och hoppas att vi har skapat riktiga garderobshjältar! Kollektionen är tillverkade i hållbar organisk bomull. Det känns otroligt kul att göra detta med Bread & Boxers, som redan har en etablerad och välproducerad herrlinje samt gedigen kunskap om just material.”

Leave a Reply