Tandblekningsgel för vitare tänder | Kampanj | Deal

Tandblekningsgel för vitare tänder

KAMPANJ! Nu endast 299:- Ord. pris  349 :- Inkl. fri frakt. Obs! Begränsat antal För att snabbt få vitare tänder och uppnå bästa resultat är det viktigt att ha en väldigt hög kvalitet på råvarorna. Confidentsmiles unika blekgelsformel garanterar jämn fördelning och vidhäftning på tänderna under hela behandlingen. Vår tandblekningsgel har en naturligt fräsch smak och vi garanterar mycket goda resultat på kortast möjliga tid. Rekommenderad tid för varje blekning är 20 – 30 minuter. Tandblekningsgelen passar dig som redan har utprovade bettskenor sedan tidigare och önskar göra nya behandlingar samt för dig som sedan tidigare har köpt våra produkter och har våra specialanpassade bettskenor för tandblekning hemma. För dig som önskar använda tandblekningsgel för första gången rekommenderar vi Confidentsmiles Startkit för tandblekning där både tre munskenor, LED-lampa och tandblekningsgel ingår. Genom att köpa vårt tandblekningskit sparar du upp till 603 kronor! De nya reglerna om tandblekning med peroxidfria tandblekningsgeler finns i Läkemedelsverkets föreskrifter (2012: 20). Confidentsmiles Tandblekningsgel innehåller vid leverans: Fräsch mintsmak och mycket effektiv. Hållbarheten är minst 12 månader vid mörk och sval förvaring. Gratis frakt.

Leave a Reply