Bettskenor för Tandblekning | Kampanj | Deal

Bettskenor för Tandblekning

En av världens mest sålda professionella bettskenor! Kvalitet och passform är avgörande för resultatet på din tandblekning. Genom att Du själv formar den efter Dina tänder erhålls optimal passform som garanterar ett fantastiskt resultat. Vår bettskena är dessutom speciellt utvecklad och framtagen för just hemmatandblekning . Dess höga kvalitet gör att vi kan garantera att de kan användas upp till 100 gånger! Vid tandblekningen behöver du två bettskenor, en för den övre tandraden och en för den nedre. I våra förpackningar följer det även alltid med en extra. Våra tandskenor är mjuka och behagliga i munnen vilket gör tandblekningen till ett rent nöje. De är väldigt enkla att forma och kan dessutom omformas hur många gånger som helst om det skulle behövas. Våra tandskenor är anpassade för att fungera med vår LED-lampa för tandblekning som förstärker och snabbar på tandblekningen. ”Våra bettskenor används av salonger och tandläkare världen över” Confidentsmiles munskenor för tandblekning innehåller vid leverans: 3 st munskenor (en extra) Extra mjuk och komfortabel för perfekt passform Enkel att forma efter tänderna Kan återanvändas ca 100 gånger Bettskenor används vid tandblekning för att hålla kvar tandblekningsgelen mot tänderna. Vi rekommenderar Confidentsmile Peroxidfria Tandblekningsgel som tillsammans med våra bettskenor garanterar ett mycket bra resultat! Våra bettskenor kan användas av dig som önskar bleka dina tänder hemma till ett lägre pris än hos tandläkaren men med samma goda resultat. För dig som önskar använda våra bettskenor för första gången rekommenderar vi Confidentsmiles Startkit för tandblekning där både bettskenor och tandblekningsgel ingår . Nedan hittar ni en video som visar hur enkelt det är att forma Confidentsmiles bettskenor.

Leave a Reply